Categorii de produse

Abonamente

BONUS LA ABONAMENT LUNAR

m

Pentru că înțelegem că fiecare are nevoi și preferințe distincte, oferim clienților posibilitatea de a-și configura propriul abonament, FLEXI POFTICIOS, sau de a alege între cele două oferte de abonament, concepute pentru una sau două persoane – abonamentul POFTICIOS, sau DUO POFTICIOS. Orice tip de abonament alegi, în zona noastră (București, Otopeni, Ploiești), facem noi cinste cu livrarea până la ușa ta.

Avantajele tale la alegerea abonamentul FLEXI POFTICIOS sunt:
– posibilitatea să combini produsele dorite în cantitățile potrivite ție și familiei (poți configura abonamentul tău astfel încât să primești produse diferite în zile diferite și în cantități variate);
– poți decide perioada abonamentului;
– îți stabilești convenabil termenii de livrare (frecvență, zile de livrare, interval orar);
– transport gratuit până la ușa ta, indiferent de valoarea comenzii;
– ai garanția prospețimii;
– cost control – pe durata agreată pentru abonament, prețurile nu vor suferi modificări;
– opțiunea de a alege între plata la livrare individuală sau prin factură.

Abonamentul FLEXI POFTICIOS îți aduce BONUS din partea noastră un pachet cadou, la alegere din comenzile efectuate.

Abonamentul ”POFTICIOS” este conceput pentru o persoană și include două pachete/ săptămână, respectiv 8 pachete/lună, iar costul este de 40 lei săptămânal / 160 lei lunar.
Abonamentul ”DUO POFTICIOS” include același număr de pachete și livrări, dar este conceput pentru 2 persoane, iar prețul este de 75 lei/ săptămâna, respectiv 300 lei/lună. Ambele abonamente au incluse bonus săptămânal.
Pentru a configura abonamentul dorit, cu opțiunile preferate, click pe pozele de mai jos și dă-ne un telefon la 0726 244 806 pentru a discuta detaliile. Activarea abonamentului se poate face numai telefonic sau via e-mail, pentru a putea confirma opțiunile alese și detaliile de livrare