BUNĂTĂȚI DE PANIFICAȚIE ȘI PATISERIE

PENTRU POFTA DE BUN ȘI BINE

Ne pricepem la modelat forme și destine. În centrul preocupării noastre se află binele și sănătatea: dăm o șansă la bine tinerilor dezavantajați și încurajăm obiceiurile alimentare sănătoase.

Prin vânzarea produselor de panificație și patiserie, tinerii aflați în dificultate urmează cursurile atelierului de brutărie organizate de Școala de Meserii, program al Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA. Absolvenții obțin diplome recunoscute de CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților), precum și de Uniunea Europeană. Aceștia au apoi ocazia de a lucra într-o brutărie competitivă, unde pot acumula experiență. O șansă în plus la integrarea pe piața liberă a muncii.

Mai mult, în cadrul Brutăriei CONCORDIA se realizează și o intervenție terapeutică asupra acestor tineri, prin responsabilizare, creșterea încrederii în sine și a abilităților necesare la o viață independentă.

Produse delicioase, la pachet cu fapte bune

Alegând produsele Brutăriei CONCORDIA, vei ajuta tineri aflați în dificultate să urmeze cursurile de brutar și să aibă o șansă la un trai independent, la o viață decentă. Brutăria CONCORDIA promovează o alimentație sănătoasă. Preparatele sunt naturale, preparate pe baza unor rețete create de specialiști brutari români și austrieci. Ce trebuie să reții despre produsele noastre este că ele sunt:

CU și FĂRĂ Gluten
Ambalate individual
CALITATE CERTIFICATĂ
FĂRĂ ADITIVI și POTENȚIATORI
DOAR PE COMANDĂ
LIVRATE GRATUIT (Buc. Ploiești)
Hai în povestea noastră!

Mănânci bine. Faci un bine.